بهداشت حرفه ای
بهداشت کامل در زندگی فردی و اجتماعی است و عمل به این توصیه های بهداشتی، ضامن سلامت فردی و اجتماعی اوست.

 لپ‌ تاپ را روی پای خود نگذارید

 

بعضی‌ها عادت دارند وقتی با لپ ‌تاپ کار می‌ کنند آن را روی پای خود بگذارند. اگر شما هم جزو همین افراد باشید حتما می ‌دانید که پس از مدتی حرارت پایین کامپیوتر به پوست شما می ‌رسد و گرمای آن را احساس می ‌کنید. اخیرا دانشمندان آمریکایی بیماری ‌ای را معرفی کرده ‌اند که به دلیل همین انتقال حرارت اتفاق می ‌افتد. این بیماری "نشانگان پوست کبابی" نام گرفته است...



ادامه مطلب...
تاریخ: جمعه 13 اسفند 1389برچسب: لپ‌ تاپ را روی پای خود نگذارید,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

چگونه در محل کار پرانرژي باشيم؟

راضي و خوشحال بودن در محيط کار به ميزان علاقه فرد به کارش مرتبط است. عليرضا _ اما راه هايي وجود دارد که بتوانيم بيشتر از محيط کار لذت ببريم. به نوشته ريدرزدايجست اگرچه بعضي از اين راه حل ها بسيار جزئي به نظر مي رسد، اما تاثير زيادي خواهد داشت.

 * حداقل روزي يک بار براي پياده روي برويد. نور خورشيد و فعاليت براي ايجاد تمرکز و حفظ روحيه مفيد است.



ادامه مطلب...
تاریخ: یک شنبه 1 اسفند 1389برچسب:چگونه در محل کار پرانرژي باشيم؟,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

  شاغليني كه كمردرد مي گيرند...

 

همانطور كه مي دانيد گاهي كمردرد ناگهاني و بر اثر يك سهل انگاري بروز پيدا مي كند مثل اين كه يكباره جسم سنگيني را از روي زمين بلند كنيد؛ اما اين مشكل بيشتر اوقات از شرايط كاري ناشي مي شود. همانطور كه مي دانيد گاهي كمردرد ناگهاني و بر اثر يك سهل انگاري بروز پيدا مي كند مثل اين كه يكباره جسم سنگيني را از روي زمين بلند كنيد؛ اما اين مشكل بيشتر اوقات از شرايط كاري ناشي مي شود به طور مثال فردي را در نظر بگيريد كه مجبور است براي چندين ساعت پشت ميز كارش بي تحرك بنشيند، پرستاري كه بايد بيمار را حركت دهد يا او را از جايش بلند كند، راننده تاكسي اي كه هر روز پشت فرمان خودرو كيلومترها را طي مي كند، كشاورزي كه در مزرعه روزش را پشت سر مي گذارد و يا خانه داري كه به كار سخت خانه مشغول است. برخي عواملي كه باعث كمردرد افراد شاغل مي شوند، عبارتند از:



ادامه مطلب...
تاریخ: یک شنبه 1 اسفند 1389برچسب: شاغليني كه كمردرد مي گيرند,,,,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

با بررسي «تاثير چاي داغ در ايجاد سرطان مري» محقق ايراني، برنده جايزه برترين مقاله علمي جهان اسلام شد

 

 

محقق مركز تحقيقات گوارش و كبد دانشگاه علوم پزشكي تهران به دليل تحقيقاتش در زمينه تاثير چاي داغ در ابتلا به سرطان مري كه نتايج آن طي مقاله اي در «مجله علمي پزشكان بريتانيا» ارائه شده برنده جايزه كميته علوم و فناوري سازمان كنفرانس اسلامي (كامستك) شد.




ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 30 بهمن 1389برچسب:تاثير چاي داغ در ايجاد سرطان مري,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

سياتيک چيست؟

 

 

سياتيک واژه‌اي است که به درد قسمت‌ تحتاني کمر با انتشار به باسن، ران و قسمت پاييني پا اطلاق مي ‌شود. اين درد اغلب با کرختي يا ضعف پاها همراه است....

اين درد ممکن است ناگهاني ايجاد شده و از چند روز تا چند هفته ادامه پيدا کند.

سياتيک به دلايل مختلفي که منجر به فشار يا آسيب به اعصابي که از کانال نخاعي (فضايي که در آن طناب نخاعي عبور مي ‌کند) خارج مي ‌شوند، ايجاد مي شود.

در منطقه ‌اي در بخش تحتاني کمر رشته‌ هاي عصبي انتهاي نخاعي کنار هم قرار گرفته و عصب سياتيک را تشکيل مي ‌دهند. افرادي که مبتلا به سياتيک هستند معمولا بين 30 تا 50 سال سن دارند. تقريبا 80 تا 90 دردصد از افرادي که سياتيک دارند بدون هيچ مداخله جراحي بهبود پيدا مي‌ کنند.

دلايل بيماري

* اکثر سياتيک ‌ها زماني رخ مي ‌دهند که مرکز ژله مانند ديسک بين مهره‌‌اي به داخل يا بخش مياني ديسک برآمدگي پيدا مي‌ کنند. اين حالت که نام فتق خوانده مي ‌شود، سبب ايجاد فشار به اعصاب قسمت انتهايي کمر يعني جايي مي‌ شود که شاخه ‌اي از طناب نخاعي در آن وجود دارد و يا سبب وارد آمدن فشار به خود اعصاب سياتيک مي ‌شود.

ساير دلايل سياتيک عبارت‌ هستند از:

* آرتريت تخريب ‌کننده به دنبال ساييدگي يا آسيب استخوان‌ هاي مهره‌ اي. اين موضوع مي ‌تواند سبب تنگي نخاع (تنگي کانال نخاعي) شده، که ممکن است اعصابي را که در کانال نخاعي هستند تحت فشار قرار دهد.

* مشکلات عروقي به دنبال ناهنجاري‌ هاي عروق خوني در داخل و اطراف کانال نخاعي.

* به ندرت، وجود تومور در داخل کانال نخاعي، يا تومور مننژ(پرده اطراف طناب نخاعي)، يا در فضاي بين مهره‌ها و طناب نخاعي. رشد تومور ممکن است سبب فشار به طناب نخاعي و اعصابي شود که از آن خارج مي ‌شود.

* ساير دلايل مثل ضربه، عفونت و التهاب هم مي ‌تواند بافت‌ هاي عصبي را تحت تاثير قرار دهد.

تشخيص سياتيک

تشخيص

شرح حال کامل به همراه معاينه جسمي براي تعيين موقعيت و منشا اعصاب ملتهب شده ضروري است.

* عکسبرداري با اشعه X ندرتا لازم است چرا که عکسبرداري نمي ‌تواند فتق را مشخص کند. عکسبرداري با اشعه X مي‌ تواند بيماري اسپونديلوزيس، ديسک‌ هاي تنگ شده يا بيرون زدگي‌ هايي را مشخص کند که ممکن است نشان‌ دهنده تومور نخاعي باشد.

ساير آزمون ‌هاي تشخيص عبارت هستند از:

* تصويربرداري به روش MRI، که تصاويري ايجاد مي ‌کند که مي ‌توان ديسک‌ هاي بين‌ مهره‌اي، رباط‌ ها و عضلات را همانند تومورها مشاهده نمود.

* تصاوير CT اسکن از نخاعي که در آن با استفاده از تزريق ماده حاجب به داخل نخاع، مي ‌توان طناب نخاعي و اعصاب را مشاهده نمود.

درمان

* تسکين درد توسط داروهاي بدون نسخه مثل داروهاي ضدالتهاب غيراستروئيدي(مانند بروفن). گاهي يک پزشک ممکن است داروهاي استروئيدي را براي رفع درد تجويز يا تزريق کند تا التهابي که همراه با سياتيک ايجاد شده است کاهش پيدا کند.

* فيزيوتراپي براي تسکين درد و اصلاح مشکلات وضعيتي که سبب تشديد درد مي ‌شوند.

* جراحي زماني انجام مي ‌شود که درمان هاي دارويي و فيزيوتراپي سبب بهبود و يا تسکين علايم نشود و يا در صورتي که مشکلاتي نظير بي اختياري ادرار و مدفوع ايجاد شود.



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 30 بهمن 1389برچسب:,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 

هر روز چند آيه قرآن بخوانيم


توضيح: هر روز مي خواهيم يک صفحه از قرآن را با هم بخوانيم (به همراه معني آن) هر روز چند دقيقه وقت مي ذاريم، بعد از يه مدت مي بينيم کل قرآن را ختم کرده ايم، به همين راحتي.
فرمايش امام صادق (عليه السلام) هم که يادمون هست: «قرآن پيمان خداست بر خلق او و براي شخص مسلمان شايسته است که بر عهد خود نگاه کند و هر روز 50 آيه بخواند.»
بيائيم فعلا حداقل با يک صفحه در روز شروع کنيم!
ياعلي مدد... التماس دعا

قران آنلاین با صوت بهترین قاریان دنیا

کلیک کنید




ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 30 بهمن 1398برچسب:هر روز چند آيه قرآن بخوانيم,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 هفت روش درمانی در طب اسلامی

 

 

بررسی هفت شیوه طب جسمانی در علم طب جامع اسلامی

1- تغذیه درمانی:

تغذیه درمانی و نگاه به نوع تغذیه، اساس و اصل تمام مكاتب پزشكی جهان، از جمله مكتب پزشكی جامع اسلامی است. این بحث در طب جامع اسلامی از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است كه به بحث «اطعمه و اشربه» معروف است.



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 30 بهمن 1389برچسب: هفت روش درمانی در طب اسلامی,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی


دانلود کتا بهای بهداشت محیطی با پسوند جاوا قابل نصب روی موبایل

 

ازمزایای این کتابها اینکه در اوقاتی که اینترنت در دسترس ندارید یا شبها هنگام خواب یا اوقات بیکاری وسرکلاس درس و ... بخوانید و از لحظات بیکاری خود کمال استفاده رو برده باشید. 

 

 کتاب بهداشت محیط (آزمایشات آب و فاضلاب)   

کتاب بهداشت محیط۲  

 

کتاب اپیدمیولوژی گونه های میکروارگانیسم بیماریزای محیطی  

آنفلونزای نوع A 

کتاب همراه بازرس بهداشت محیط 

کتاب همراه بهداشت محیط در بیمارستان

 

(شما دوستان عزیز می توانید با مراجعه به لینک زیر برنامه ساخت کتاب برای موبایل را دانلود کنید)  

 

نرم افزار ساخت کتاب برای موبایل 





ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

چگونگی طراحی محیط کار رابطه مستقیمی با افزایش یا کاهش عملکرد سازمانی دارد؛ عواملی وجود دارد که اگر در طراحی محیط کار مورد توجه قرار نگیرد، کارهای سازمانی به درستی انجام نمی گیرد و با کاهش بازده مواجه خواهیم شد. بنابراین در ابتدا با پرداختن به عوامل زیر، به الگوهایی مناسب جهت طراحی محیط کار خواهیم رسید



ادامه مطلب...
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

چگونه محیط کار خود را طراحی کنیم؟ ( قسمت دوم )

 

● چگونه محیط کار خود را با توجه به ادارک مشتریان طراحی کنیم؟
 
 

اگر بخواهیم در طراحی محیط کار، ادارک مراجعان (مشتریان) را مدنظر قرار دهیم باید از طرح میز کار «باز» و یا «بسته» استفاده کنیم. در طراحی میز کار «باز»، میز کار فرد در مقابل دیوار گذاشته می شود و مراجع باید در کنار متصدی شغل بنشیند، اما در طراحی میز کار «بسته»، میز کار متصدی شغل به گونه ای قرار می گیرد که مراجع در جلوی او می نشیند.


ادامه مطلب...
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

استاندارد ایمنی

 در سال 1998 کمیته ای متشکل از انیستیتو استاندارد بریتانیا ، شرکتهای اصلی گواهی دهنده انگلستان و سایر سازمانهای بین المللی استاندارد تشکیل شد که هدف از آن تهیه و تدوین استانداردی واحد بود سری ارزیابی بهداشت حرفه ای و ایمنی حاصل یکی شدن الگوهای قبلی بوده و استانداردی قابل ممیزی می باشد که برای آن گواهینامه صادر می گردد این استاندارد همچنین برای سازمان ایزو بعنوان ابزار و پایه ای جهت تدوین استانداردی بین المللی در این زمینه بکار می رود




ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 28 بهمن 1389برچسب:استاندارد ایمنی,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 مقالات فارسي بهداشتی

 

مقالات فارسي

 http://imensina.loxblog.com/

http://hlgole.loxblog.com/

 



ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 28 بهمن 1389برچسب: مقالات فارسي بهداشتی # ایمنی منزل (pdf) ,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 

 رنگ درمانی

رنگ درمانی چیست؟


استفاده از رنگ (معمولاً به شکل نور رنگی) برای تولید آثار شفابخش را رنگ درمانی می‌نامند

.

رنگ درمانی یک روش جدید نیست و پیشینه کهن دارد. این روش درمانی را هزاران سال پیش در معبد «نور و رنگ شفابخش» در منطقه هلیوپولیس مصر باستان و در یونان پیش از میلاد مسیح و در فرهنگ‌های باستانی چین و هند استفاده می‌کرده‌اند.

 

نفوذ رنگ‌‌ها و اثرگذاری آن‌ها را در بدن انسان به طرق گوناگون ثابت کرده‌اند. پژوهش‌های متعدد درباره علل ترجیح رنگی بر رنگی دیگر، آثار رنگ‌ها بر ذهن آدمی، بر رفتار آدمی، بر حس تعادل فکری و جسمی، در تولید شادمانی یا افسردگی، در تولید آرامش یا بی قراری و چندی موارد دیگر سال‌ها در جریان بوده‌اند و آثار رنگ‌ها را در زندگی انسان نشان داده‌اند.




ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 28 بهمن 1389برچسب:رنگ درمانی چیست؟,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 ده نکته‌ درباره درد کمر

 درد کمر از جمله ‌دردهایی است که خود بیماری به شمار می‌آید. این بیماری که در اغلب موارد به دلیل بی‌توجهی و عدم درمان به حالت مزمن در می‌آید شیوع گسترده‌ای دارد. ده نکته ‌درباره درد کمر که توجه به آنها مفید خواهد بود. سشوار کشیدن فقط موها را خراب نمی‌‌کند! نگاه داشتن سشواری که حدود یک کیلو وزن دارد، معادل ۷۰ درصد وزن بدن به شانه فشار می‌آورد. این فشار به ستوان فقرات آسیب می‌زند.

برای مقایسه بد نیست بدانید بلند کردن صحیح یک جعبه نوشابه، حدود ۱۵ درصد وزن بدن به ستون فقرات فشار می‌آورد. بی‌میلی به رابطه جنسی درد کمر در رابطه جنسی افراد تأثیرگذار است.

 نتیجه تحقیقی که توسط پژوهشکده پزشکی دانشگاه وین صورت گرفته حاکی از آن است که ۶۳ درصد مردانی که کمردرد دارند از ناتوانی جنسی رنج می‌برند.



ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 28 بهمن 1389برچسب: ده نکته‌ درباره درد کمر ,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

بیماری ‌های خودایمنی را بهتر بشناسیم

 

سلول های دستگاه ایمنی بدن در یک فرد، گاهی و به دلایل گوناگون ممکن است نتواند برخی از مواد و اجزای بدن فرد را از مواد خارجی تشخیص دهد و از این رو نسبت به بافت های خودی حساس شده و بر ضد آن ها آنتی کور ترشح می ‌کند. نتیجه ی حاصله را بیماری خود ایمنی یا حساسیت خودی می‌ نامند



ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 28 بهمن 1389برچسب:بیماری ‌های خودایمنی را بهتر بشناسیم,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی